Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 45
Ga naar:   

Guppy 3 afzwemmen

17 juli 2019

Vandaag mocht je afzwemmen voor Guppy 3. Nu heb je al je guppy diploma's, nog 3 puppy te gaan! 
Nu gaan ze alleen niet meer kijken naar de leefijd maar naar wat je kunt. Je mag officieel nu door naar de volgende groep maar ik ga dat met jou nog niet doen. Je moet daar zelf staan en lopen. Dat vond je de paar keer dat we wat al gedaan hebben wel heel leuk, maar ook nog onwennig en het water stond nog erg hoog voor jou. Een half jaartjes later gaat dat vast een stuk beter. Je vind zwemmen in ieder geval heel leuk en bent niet bang. Alleen op je rug wil je niet.
 

 

 

Consultatiebureau

12 juli 2019

Tijd voor de 2 jarige 'check'. Vandaag was je aan het spelen bij je nieuwe groep bij het kinderdagverblijf. Je werd alleen eerder gehaald om naar het consultatiebureau te gaan. We waren een beetje vroeg dus je kon nog lekker spelen. Wegen en meten vond je maar eng. Je wilde niet op het stoeltje gaan zitten. Dan maar samen met mama! Je weegt nu zo'n 10,7 kilo. Dat is wat aan de lichte kant voor jouw leeftijd en jouw lijntje. Je lengte is prima maar je gewicht buigt helemaal af. We moeten over 3 maanden weer terug om weer te wegen. Ik maak me geen zorgen, je bent altijd vrolijk en je eet en slaapt goed. Maar wie weet is er een reden voor en daar komen we dan graag achter.

Hoera 2 jaar!

29 juni 2019

Precies vandaag ben je jarig en is het zaterdag, dat is een leuke dag om jarig te zijn! De avond daarvoor hebben we al jouw mooie taart opgehaald; een Jokie taart! Je bent op het moment gek van Jokie op tv, in de Efteling en jouw Jokie knuffeltje. Het feestje was vanaf 10 uur-12 uur. Tussendoor kon je even slapen en daarna weer van 15-17 uur. Dat opsplitsen was een goed idee. Zo was het lekker rustig en hadden we nog aandacht voor jou en de gasten. Tessa, Elynn en Liam kwamen ook nog op bezoek.
Van papa en mama heb je een loopfiets gehad. Je ging er al meteen op en zachtjes mee vooruit, zo schattig!
Verder heb je nog meer leuke cadeaus gehad zoals o.a. toet toet brandweer, uitbreiding voor je treinbaan, boekjes, spelletje enz. Voorlopig kun je weer met veel nieuw speelgoed spelen dus. cadeautjes uitpakken vond je leuk en snapte je al goed. Taart heb je niet echt gegeten, daar ben je nog geen fan van. 

 

 

Ook mocht je de dag er voor trakteren bij de kindjes. We hebben luchtballonnen gemaakt van een ballon, een bakje, rietjes en daarin zaten spekkies. De juffen en kinderen waren er erg blij mee! 

22 maanden!

29 april 2019

Dit keer heeft papa de eer om een leuke stukje over jou te schrijven over de afgelopen maandsmileyheart

Deze maand maak je in je taalontwikkeling echt grote sprongen. Je kan merken dat je staat te popelen om aan papa en mama in woorden duidelijk te maken wat je wil. 

Je bent en blijft ook een echte durfal en een brokkenpiloot. Je haalt de gekste capriolen uit waardoor je soms echt bont en blauw bent van het vallen. En je blijft maar vrolijk lachend doorgaan. Een ongelukje houdt jou niet tegen om de volgende keer weer vol overgave een kunstje uit te halen of gewoon even tegen de punt van de tafel aan te vallen.

Je bent een echte vrolijkerd waar we echt enorm blij mee zijn! Iedereen gaat spontaan lachen als ze jou met jouw stralende glimlach en heerlijke uitstraling zien. In het zwembad zeggen kleine kindjes zelfs tegen papa dat je zo'n mooi kindje bent en dat maakt papa nog trotser dan trots.

Afgelopen maand ben je met mama, tante Debby en je grote zus Fenna naar Julianatoren geweest. Het was een stralende dag met supermooi weer. Je hebt daar genoten van diverse attracties en van heel veel lekkere dingen (o.a. poffertjes en een hele grote slush puppy)

Avonturenboerderij Molenwaard

30 maart 2019

Vandaag gaven ze mooi weer op en zijn we samen met Rick, Desi en Elynn naar de Avonturenboerderij geweest. De boerderij met Fien en Teun. Je bent hier 1 keer eerder geweest. We hebben lekker rondgelopen, dieren bekeken, gespeeld in de speeltuin, een show bekeken, gegeten op een kleed in het gras, lammetjes melk gegeven, baby geitjes geaaid, pony gereden, op de auto's en een ijsje gegeten. Het was een heerlijke dag zo, we gaan vast nog wel een keertje dit seizoen! Terug in de auto viel je meteen in slaap.


  

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.